Фирма “Релина” ЕООД произвежда бебешка и детска козметика, хотелски консумативи, професионални почистващи препарати и автокозметика. Адрес: гр. Сливница, ул. “Паисий Хилендарски” №4а Телефон: 0727/42081, 0727/42056 E-mail: relina@relina.com, hotels@relina.com, clean@relina.com Официален сайт: http://www.relina.com

още...