01-04-2009 | Драгомир Ставрев |

“БКС-Сливница” ООД е частна строителна фирма.

Телефон: 0727/42552

7 коментара и връзки към ““БКС-Сливница” ООД”

  1. Петя Николова says:

    Какво строителство извършва пък тази фирма – та тя няма нито един строителен работник, който да разбира – само цигани :))) Извършва само транспортни и механизаторски услуги :))) Наистина си оправете сайта, а и в тази фирма нямаше ли общинско участие? Или само привидно е така?

  2. Велизар Димитров says:

    Г-жо Николова първото което искам да Ви кажа е, че се казва механизирани услуги. Явно вие сте много компетентна в тази област и сте запознати с дейността на фирмата след като правите такива оценки, но сте пропуснали някои факти като например, че фирмата има над 30 човека местен персонал част от тях са административен персонал, шофьори, оператори, квалифицирани производствени работници, строителни работници и др. от които няма нито един циганин, но и да има при нас няма расова дискриминация така че това не е проблем, а и ако сте запознати малко повече със строителството ще знаете, че във всяка по-голяма строителна фирма има ромско присъствие.

  3. Кирил Дончев says:

    Не знам какво толкова строите,с вашата “голяма фирма”,но в Сливница няма нито 1 улица направена от вас като хората,а и да има някоя новоасфалтирана,след 2 седмици все едно танк е минал през нея,пооправете си малко асфалта,нещо дето сте минали по-големи дупки излизат от старите….

  4. Добре го казахте, Кирил 🙂

    И аз имам същото мнение – лошо е качеството… Дано си вземат поука!

  5. Geri says:

    А възможно ли е собственика на фирмата да държи язовир “Сливница” и да не отчита никакви приходи от него, след като дори вече издават и абонаментни карти за 1 година на стойност 350,00 лв. Така ли се стопанисва общинското имущество на общината? Няма ли проверяващи органи за тази цел?

  6. В.Н.С. says:

    Този сайт или поне тази част е ИНФОРМАЦИОННА. Поради това “създателите” на този сайт не би трябвало да допускат подобно обширно обсъждане на действията на фирмата. Също така, според мен изказването на расистко мнение в публичното простраство, какъвто всъщност е този сайт, най-малкото трябва да бъде премахвано.И още нещо, при критикуването на цялостната дейност на фирмата от хора, които не са компетентни в тази област, без взимане под внимание на важни факти неизвестни на хората, които без опълномощаване се занимават с делата на дружеството е недостойно!!!

  7. Здравейте,

    Можете да използвате формата за контакт за връзка с нас.


Връзки към тази страница

    Коментирай

    Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!